Schilder in Utrecht

Midden Nederland Schilder uit de regio Utrecht levert schilderwerk af na of tijdens de bouw of verbouwing van uw woning. Hieronder verstaan wij:

  • schilderen van zowel de binnen- als buitenzijde van uw woning;
  • houtrotinspectie;
  • stucwerk.

Wij zijn een gekwalificeerd en ervaren schildersbedrijf en werkzaam in Utrecht.

Schilder in Utrecht

Onze vele tevreden klanten in de regio Utrecht zijn de ambassadeurs van ons vakwerk. Niet voor niets is Midden Nederland Schilder sinds de oprichting in 2006 gegroeid,Schilder Utrecht zowel in het aantal opdrachten als het aantal medewerkers. Naast het vakkundig schilderwerk dat wij leveren, adviseren wij ook over het onderhoud van het schilderwerk. Het juiste onderhoud is van groot belang voor het behoud van het houtwerk.

Vrijblijvend gesprek

Wij komen bij u langs voor een vrijblijvend gesprek wanneer het u uitkomt. Of dat ’s avonds of in het weekend is, is ons om het even. Binnen de regio Utrecht zijn wij zeer flexibel in onze afspraken. Wij nemen de mogelijke schilderwerkzaamheden met u door en u kunt dan ook de kleuren kiezen. Indien gewenst kan onze binnenhuisarchitect u van een gedetailleerd advies voorzien.

Niet alleen uw schilder, maar ook houtrotreparaties in Utrecht en omgeving

Houtrot is funest voor het het houtwerk in uw pand. Wanneer u twijfelt aan de kwaliteit van uw hout, neem dan ook contact met ons op! Wij komen dan een kosteloze inspectie uitvoeren. U ontvangt daarna een rapport met nauwkeurig advies over wijze waarop reparatiewerkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Zodoende bereiken wij samen een zo optimaal mogelijk resultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan heeft u onze prijsopgave, speciaal voor u op maat gemaakt, binnen enkele dagen in huis.