Schilder in Bilthoven

Op zoek naar een schilder in Bilthoven? Midden Nederland Schilder uit Bilthoven levert schilderwerk af na of tijdens de bouw of verbouwing van uw woning. Onder schilderwerk  van uw woning verstaan wij:

  • schilderen van zowel de binnen als buiten zijde van uw woning;
  • houtrotinspectie;
  • stucwerk.

Wij zijn een gekwalificeerd en deskundig Schildersbedrijf, werkzaam in Bilthoven en omgeving. Onze vakmensen leveren gegarandeerd kwaliteit af. Niet voor niets is ons schildersbedrijf sinds de oprichting in 2006 gegroeid. Zowel het aantal medewerkers als het aantal opdrachten is hierbij gegroeid.

Vakkundig onderhoud

Vakkundig onderhoud van uw schilderwerk bevordert de levensduur van uw woning en verhoogt het wooncomfort.
Het zorgt ervoor dat het houtwerk wordt beschermd en eenschilder bilthoven verzorgde uitstraling behoudt. Een lange levensduur van het schilderwerk begint met een vakkundige schilder. Wanneer het schilderwerk goed uitgevoerd en netjes afgewerkt is, is de basis al gelegd. Hierna is regelmatig onderhoud van belang voor het behoud van het schilderwerk.

Vrijblijvend gesprek

Wij komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken in Bilthoven en omgeving komen wij op het door u gewenste moment om alles door te nemen. Dit kan overdag, maar ook ’s avonds of in het weekend. U kunt dan ook de kleuren uitkiezen en vanzelfsprekend nemen wij de werkzaamheden op. Indien gewenst, kan onze binnenhuisarchitect u van een gedetailleerd advies voorzien.

Niet alleen voor schilderwerk maar ook voor houtrot reparaties in Bilthoven en omgeving

schilder bilthovenOok kunnen we (houtrot) reparaties met u bespreken. Indien noodzakelijk kunnen wij een kostenloze inspectie van de huidige situatie laten uitvoeren. Dit rapport bevat een nauwkeurig advies over wijze waarop de werkzaamheden uitgevoerd dienen te worden. Zodoende bereiken wij samen een zo optimaal mogelijk resultaat.

Neem vandaag nog contact met ons op, dan heeft u onze prijsopgave, speciaal voor u op maat gemaakt, binnen enkele dagen in huis.